Curriculum Vitae

Missieprofiel 02Samenwerkingspartnerspublicaties up

Curriculum Vitae Ed Grubben (1963)
Ed GrubbenNiet alleen de kwaliteit van de ingrediënten, bepaalt de smaak van het brood! Het zijn vooral de wijze waarop en de condities waaronder de ingrediënten gemengd en gekneed worden tot deeg, de keuze voor de vorm, de rust en warmte om te mogen rijzen en de glimlach en echte aandacht van de verkoper. Dat is de les die ik van mijn ouders leerde.

Mijn grote drijfveer: meer plezier en rendement creëren door het doorbreken van niet-effectieve patronen en het optimaliseren van de communicatie en stijl van leidinggeven. Van 1988 tot 1993 werkte ik bij Boertien en Partners. In 1993 was ik als aandeelhouder en medewerker betrokken bij de oprichting van Plattel en Partners. Tijdens en na de post-doctorale opleiding Management Consultant in de jaren 90 specialiseerde ik me in het begeleiden van verander- en leerprocessen en het ontwikkelen van communicatie-strategieën. Van 1997 tot de zomer van 2005 vormde ik met Ron Plattel de directie van Plattel en Partners. Mijn uitdaging: practice what you preach! Hoe kun je als manager al die technieken en adviezen die je als trainer en adviseur aan anderen aanraadt zelf in praktijk brengen? Een prachtige en leerzame periode! Hier ontstond de basis voor mijn huidige interesse in dienend-leiderschap.

Vanaf 1 augustus 2005 heb ik de directietaken neergelegd om me weer helemaal te focussen op de uitvoering van mijn vak: adviseren en begeleiden, trainen en coachen en het meewerken in projecten. Ik doe dat nu vanuit mijn eigen organisatie: Grubben Ontwikkeling en Communicatie. Vanuit deze netwerkorganisatie werk ik regelmatig samen met andere professionals die ik goed ken en waardeer als vakman en vakvrouw maar ook als mens.

De afgelopen jaren volgde ik opleidingen in onder meer Systeemgericht Werken, Transactionele Analyse, Voice Dialogue en het vervullen van de rol als dagvoorzitter. Ook verdiepte ik me in het gedachtegoed van Dienend Leiderschap en ben ik als ambassadeur verbonden aan de Stichting Dienend Leiderschap en treed ik bij leergangen over dit onderwerp op als trainer/leerbegeleider.

Ik ben lid van de NVO2, Logeion en de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs en ben gecertificeerd management consultant (CMC). Samen met anderen publiceerde ik twee boeken in de serie Praktijkgidsen voor manager en ondernemer.

Wanneer ben ik gelukkig? Als mijn opdrachten slagen, mensen worden wie ze zijn en ze met meer plezier en succes werken en ik ruimte en rust heb voor mijn gezin, familie en vrienden, mijn piano en poëzie. En: als ik de geur ruik van vers gebakken brood!


Leiderschap
 Lees meerBelang van leiderschap

En nu?
 Lees meerThumbnail 2021

Ed is ook partner van
Mooi werk vraagt om leiderschap
Meer weten? Zie: www.mooiwerk.online

Wie schrijft die groeit
Schrijven aan je ontwikkeling
 Lees meer

 

 

 

Neem contact op:

Mobiel: 06-518 07 258

Telefoon: 033-457 27 27

Email: info@grubben.net

Linkedin Pagina